Reviews

Reviews

Hotel Rotterdam, Wake up in Architecture could be organized thanks to participation of Rotterdam Festivals, and of course thanks to the magnificent input of our hosts!


 • Elke Wake up in It match tussen een gast en een artiest is anders. De hier beschreven ervaringen van gasten en artiesten zijn geen voorspelling of garantie voor nieuwe matches. Hoe het uitpakt geef je zelf mee vorm! 

  Every Wake up in It-match is unique. The experiences of guests and artists do not give predictions or a guarantee for future matches. Both guest and artist influence and shape the experience!  

  Guest ► Het was echt zeer geslaagd we werden hartelijk ontvangen. Hebben een gezellig avond gehad met het gezin. Heerlijk geslapen, en na het ontbijt een wandeling gemaakt en over de lokale architectuur gesproken. Was echt zeer geslaagd. 

  Guest ► We hebben een bijzondere avond en nacht gehad. Dochter des huizes was geslaagd dus we werden ondergedompeld in wijn en bier en daarna een examenfeest bij de ouders van een vriendinnetje van haar in Kralingen. Tussendoor gezwommen in de Maas en veel gehoord over hoe je nou een stad aankleedt. Dat alles vanuit het "honk" zoals ze de benedenverdieping noemen. We hebben weer genoten!!

  Guest ► Het was een heel leuke en inspirerende ervaring. Door de gesprekken en samen wandelen door de stad hebben wij veel geleerd van onze gastheer. Zijn visie op stedenbouw en ontwikkeling is erg interessant. Ik ben ook benieuwd hoe hij het andersom heeft ervaren om met ons op pad te zijn.

  Host ► Leuk idee van onze gast (v) om haar Italiaanse vriend deze match cadeau te doen. Zelf moest ze afstuderen aan de WdKA waardoor hij de honneurs moest waarnemen om afspraken te maken met ons. Jammer, want stel je de verrassing eens voor als je door Rotterdam fiets met alleen een tandenborstel, bij ons huis afstapt en dan zegt ‘eens kijken of we hier kunnen slapen’. ;-) 

  Host ► Leuk en veel gepraat, 2 flessen wijn opgedronken, volgende dag uitgebreid ontbijt. Ook met mijn zoon (meer een leeftijdgenoot van onze gasten) was het een goede match. Dacht wel dat ze het erg leuk vonden.

  Update van de host, die wij ontvingen terwijl zij hun gast (v) over de vloer hadden ► Het is super leuk!!! Een meer dan leuke match. Meer nieuws volgt!

  Guest ► Wat was dat leuk!!! Echt een heerlijke avond en ochtend. Diner op het dakterras en fantastische gastvrijheid. Superhosts! Ik doe volgend jaar zeker weer mee!! Dank!

  Host ► Gisterenavond om 18.00 uur arriveerde onze gast. Gezellig geborreld natuurlijk op het dak. Ze keek d'r ogen uit met! Daarna het huis laten zien en haar verteld over de aanloop naar de bouw, de bouw van het huis zelf en daarna en tijdens de tour hebben we gekookt voor haar. Het dineetje was super lekker en geslaagd. De lichtjes in De Hef zijn van een betoverende schoonheid en wat dan grappig is is dat de gasten met de gordijnen open slapen om dit feeërieke schouwspel te kunnen blijven focussen. De volgende ochtend een lekker en uitgebreid ontbijtje gemaakt voor haar en daarna ging ze weg. Kortom: een zeer geslaagde match. We blijven daarom graag beschikbaar voor een volgende gast. Dit is zó leuk!

  Guest ► Het waren gezellige gasten en we hebben een leuke avond en ochtend gehad! We hadden natuurlijk helemaal geen verwachtingen en van te voren al aangegeven dat ons huis niet helemaal 'af' was. Gelukkig was dat ook geen enkel probleem voor ze, ze vonden het wel grappig geloof ik, dat we zo ongepland en chaotisch waren... Gelukkig!

  Guest ► We hadden hele leuke en soms best persoonlijke gesprekken, dat had ik eigenlijk niet verwacht, en dat was ook wel een beetje vreemd omdat je elkaar helemaal niet kent. Ik denk dat dit voor onze gasten minder raar was. Ze kennen elkaar van Twitter en zitten helemaal in de virtuele vriendenclubs die ze dan ook soms real life gaan bezoeken of waar ze evenementen mee gaan doen. Het voor ons eigenlijk niet zo zeer een architectuur ervaring of discussie als wel een soort sociaal experiment.

  Guest ► In de ochtend hebben we nog een wandeling door de buurt gedaan en wat projecten laten zien, en wat over onze architectuur opvattingen gesproken. We zouden het zeker nog een keer willen doen. En dan zouden we wel weer zeker willen weten dat het geen mensen zijn die zich ergens aan storen of bepaalde standaarden gewend zijn. Wat dat betreft was het fijn dat jullie wel tevoren een soort screening hebben gedaan en wederzijdse gevoeligheden gecommuniceerd hebben.

copyright Wake up in It. all rights reserved

Bezoek onze Twitter page! Bezoek onze Facebook page! Bezoek onze Instagram page!