Media

Media

Call or mail us for press releases in english or dutch, for more information and image material. Hotel Rotterdam, Wake up in Jazz could be organized thanks to participation of:
North Sea Round Town, City of Rotterdam and Rotterdam Festivals.


 • Jazzism

  Slapen bij de sterren
  Door: Marlies Strik

  Met een kinderlijk enthousiasme bereid ik me voor op een nachtje logeren. Normaal gesproken slaap ik het liefst in mijn eigen bed, maar in dit geval weet ik dat deze logeerpartij weinig slapen en veel muziek zal bevatten. Organisatoren Judith van den Berg en Wibbine Kien hebben unaniem besloten dat van alle deelnemende artiesten ik het best op mijn plaats zal zijn bij Omri Tindal. We hebben elkaar eerder deze week gebeld en afgesproken dat ik hem zaterdagochtend in Amsterdam zal ontmoeten.

  10.15 uur
  Nog voor ik mijn eerste kop koffie op heb, rijd ik met mijn tandenborstel op zak de Gabriel Metsustraat in. Omri heeft vanochtend zijn kleding doorgepast voor de musical Jersey Boys – het verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons – waarin hij vanaf september te zien is. Hij zit al te wachten, dus ik toeter even het vredige Oud-Zuid wakker. Ik neem Omri van top tot teen op, terwijl hij naar de auto loopt en ik bedenk dat ik de komende nacht dus bij deze man zal doorbrengen. “Naar Rotterdam?”, vraag ik als een volleerd taxichauffeur. “Nee, Scheveningen”, zegt Omri, “we gaan bungeejumpen.”

  11.30 uur
  We vleien ons neer in de loungebanken van een strandtent. In een moordtempo leren we elkaar beter kennen. Omri vertelt over zijn carrière: zijn tijd bij de boyband Delighted, de avonturen bij The Voice en zijn optreden met Anthony Hamilton vorig jaar. “Ik ben heel brutaal bij zijn jamsessie op het podium gegaan. Daarna nodigde hij me uit bij het concert in de Melkweg. Dat was heel nice.”

  13.00 uur
  We lopen voor een lichte lunch naar de McDonalds. Omri's telefoon gaat, maar als hij opneemt blijft het stil aan de andere kant. “Geheime aanbidder?”, vraag ik hem. Omri schudt misprijzend zijn hoofd. “Dit heb ik zo vaak. Ik wissel tegenwoordig niet eens meer van telefoonnummer, komen ze toch wel achter.” Beduusd kijk ik naar hem als hij het meteen lijkt te vergeten en onverstoord een hap van een kipnugget neemt. “Jij ook een?”, vraagt hij als hij mijn blik opmerkt.

  16.00 uur
  Beste vriendin Jilly is gearriveerd en samen met Omri worden ze geprepareerd voor hun bungeejump. Omri is nog steeds 'his coolness self': “Ik baal ervan dat de vrije val maar zestig meter is, had gehoopt dat het zo hoog was als het Manhattan-hotel in Rotterdam.”

  17.30 uur
  Omri staat nog maar net overeind of we moeten ons haasten naar de soundcheck. Onderweg zingt hij zachtjes voor zich uit, zich al voorbereidend op het optreden vanavond tijdens Rotterdam Got Soul in Lantaren Venster.

  18.30 uur.
  We wippen even aan bij mama Tindal. Omri heeft net een nieuw appartement en is nog niet gesettled. Zijn kleding voor deze avond hangt in het ouderlijke huis. Ik ontmoet Omri's moeder, zijn zussen en een van zijn broers. De hele familie blijkt goed te zingen, alleen Omri heeft er zijn beroep van gemaakt.

  18.50 uur
  We haasten ons naar de auto, want over tien minuten moet Omri terug zijn in Lantaren Venster. Een passerende man kijkt naar Omri en roept dan uit: “Hé! Ik zit net naar jou te kijken op tv man! Echt net! Je moet meekomen, nu, even mee naar mijn huis.” Omri voert nog argumenten aan over haast en optreden, maar de man heeft hem al naar zijn huis getorst en naar binnen geduwd. In de woonkamer klinkt meisjesgegil en twee tellen later staat Omri lachend weer buiten. “Zo gaat het dus wel vaker, people are killing me, haha!”

  20.50 uur
  Bijna showtime. samen met drummer Eddy Addai neemt hij alvast de tekst door van Ushers U Remind Me door, dat hij in tweede set zal zingen. “Heb je wel eens goed naar de tekst geluisterd? Dit is echt bizar!

  22.53 uur
  Tussen de sets door wisselen de zangeressen van jurk en Omri van kapsel. Zijn beroemde mohawk, of liever gezegd frohawk, is niet in tact, dus wordt het een old school afro. Het publiek grinnikt als hij het podium op gaat, Omri maakt er handig gebruik van en zingt vervolgens de zaal plat.

  3.00 uur
  “Ik heb dit appartement net, dus ik ben nog niet helemaal ingericht”, zegt Omri als hij zijn voordeur opent. Een understatement. In het huis staat enkel een bed, dat vandaag speciaal voor mijn komst in elkaar is gezet. Als ik de douche inloop kijk ik verbaasd naar de draadjes die uit het plafond komen. “Oh, jij wilt zeker licht tijdens het douchen” zegt Omri. “Ja, graag. Maar...?” “Ik douche altijd in het donker, vind ik fijn”, antwoordt hij. Even later kruip ik in het bed dat zo nieuw is dat zelfs het plastic nog om het matras zit. Het kraakt bij iedere beweging. Ik ben bekaf en besluit zo min mogelijk te bewegen. Dat lukt aardig.

  8.30 uur
  Mijn vervloekte bioritme maakt dat ik al twee uur wakker ben en inmiddels vind ik het een schappelijke tijd om ook mijn gastheer deelgenoot te maken van mijn slapeloosheid. Voor zijn slaapkamerdeur bedenk ik me dat ik geen idee heb van Omri's slaapgewoonten en twijfel over mijn volgende actie. “Goedmorgen” hoor ik aan de andere kant. Probleem opgelost.

  10.00 uur
  “De winkels gaan pas om elf uur open!”, zegt Omri. Hij was naar buiten gegaan om een ontbijt te halen, maar keerde met lege handen terug. Omri improviseert met hetgeen aanwezig is en zingt ondertussen mee met de cd van Anthony David. We laten ons in de ochtendzon op de vloer van het balkon zakken. Het ontbijt bestaat uit wafels met slagroom, een punt caramel-appeltaart, ontbijtkoek en een glas jus d'orange. Daarna is het tijd om te gaan. Gentleman als hij is, draagt Omri mijn tassen naar de auto. “Zo hoort het”, vindt hij, want bij Omri ben je een gast tot aan de laatste seconde.

  INZET
  Even in het leven van een artiest stappen. Het was mogelijk tijdens Rotterdam Round Town en North Sea Jazz. Jazzism meldde zich aan bij Hotel Rotterdam, Wake up in Jazz en bracht een dag en een nacht door bij r&b zanger Omri Tindal.

  INZET
  Hotel Rotterdam, Wake up in It
  Ontstaan uit enthousiasme en liefde voor de Rotterdamse cultuur bedachten Judith van den Berg en Wibbine Kien Hotel Rotterdam, Wake up in It. Wie zich opgeeft voor een nachtje logeren, krijgt na registratie pas te horen bij welke artiest hij of zij terechtkomt. Aan deze editie deden 21 artiesten mee, waaronder ook Shirma Rouse, Yannick Hiwat en Quirijn Vos. Eén bed kost € 60,-, twee € 100,-
   

 • Interview op Radio 6 bij 'Winfried Draait Door'

  Maandag 8 juli van 14.00 tot 16.00: Trompettist en gastheer Quirijn Vos werd uitgehoord over wat hij met zijn gasten van plan was en gaf meer Jazzy details in kader van North Sea Round Town en North Sea Jazz Festival

 • Interview Radio Rijnmond

  Woensdag 10 juli, 's ochtends vroeg om kwart voor 9 kwam
  Verslaggever Jelle Gunneweg langs bij onze 'Wake up in it'-zangeres en gastvrouw Ming! Live uitgezonden!

 • NRC Next

  Een nacht met Shirma
  In de aanloop naar North Sea Jazz kun je overnachten bij musici. nrc.next-redacteur Peter van der Ploeg en fotograaf Andreas Terlaak komen zo bij souldiva Shirma Rouse terecht. Het wordt een lange, soulvolle nacht.
  Maandag zong ze nog voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Vannacht zingt Shirma Rouse voor ons, in een fietstunneltje naar het Hofplein in Rotterdam. Omdat de akoestiek daar zo goed is. Ze heeft gelijk: haar warme, jazzy soulstem klinkt glashelder in het galmende tunneltje.
  We – fotograaf Andreas Terlaak en ikzelf – zijn net bij jazzcafé Bird naar buiten komen rollen, na een nacht ondergedompeld te zijn in de wereld van souldiva Shirma Rouse. We blijven bij haar slapen, geregeld via Wake Up in Jazz, onderdeel van North Sea Round Town.
  En een lange nacht zou het worden. Shirma beloofde ons dat al bij binnenkomst in haar appartement. "Ik heb tegen de organisatie gezegd: als er mensen bij mij komen, dan moeten het bikkels zijn", lacht ze. Of we bikkels zijn. We stamelen van wel. "Dan is het goed. Want de nacht is hier pas voorbij, als de nacht he-le-maal voorbij is."
  Voor Shirma zijn gasten nooit een probleem, ondanks een volle agenda. "Ik heb deze week elke avond gespeeld. Het is Zo! Druk! Als ik het wat rustiger had kregen jullie de Full Shirma Experience, en kwamen we de hele nacht niet thuis. Maar vanavond wordt het ook goed, maak je geen zorgen", ze schiet weer in de lach. Ze neemt ons eerst mee naar een repetitie in conservatorium Codarts – ze moet morgen zingen tijdens Rotterdam Got Soul, maar ze kent het nummer nog niet. Het is even rommelig, of de band maar wat doet. Tot de ziel in de soul klikt en Shirma klinkt of ze weken heeft geoefend.
  Ze zet ons op de gastenlijst bij Bird, epicentrum van de jazz- en soulscene in Rotterdam. Op het programma staat zanger Bilal. Die heeft een indrukwekkend CV: samenwerkingen met sterren als Beyoncé en Erykah Badu. Shirma verbleekt daar niet bij. Ze is al jaren de vaste achtergrondzangeres van Anouk, inclusief songfestivalfinale, ze zong met Gregory Porter, Izaline Calister, Chaka Khan en Michael Bolton. Het is een godswonder dat ze tijd overhoudt voor de zanglessen die ze geeft en bijlessen wiskunde aan de kinderen van een vriendin.
  Bird bruist al als we klaar zijn met eten. Shirma kent iedereen binnen. Het personeel groet haar, zij kent ze bij naam. Het lijkt of het voltallige publiek haar onthaalt. "Let op", zegt ze na Bilal, "we gaan jammen, onder leiding van m’n broertje Ronle. Nu wordt het pas echt gaaf." De hele zaak blijkt vol te staan met muzikanten, maar Shirma blijft het natuurlijke middelpunt. Iedereen zoekt haar op: wat gaan we doen? Welk nummer? Wie nu op drums? De tent stoomt, dansend vergeten we dat we Shirma voor vanavond nooit hadden ontmoet.
  Het is tegen drieën als we het luchtbedje opblazen. Als dit niet de Full Shirma Experience was, weet ik niet of ik de volledige zou overleven. Als om acht uur de wekker gaat, weten we niet of we wel geslapen hebben. Shirma staat eitjes te bakken, ze oogt fris als appeltjes. Vond ze het zelf gek, twee vreemden over de vloer? "Nee! Toch gezellig? Iedereen is hier welkom." Ze lacht. "Kom, we gaan. Ik moet m’n nagels laten doen."
  Wake up in Jazz

  Zelf een nacht doorbrengen bij een Rotterdamse muzikant? Kiezen is er niet bij: je schrijft je in en het is een verrassing bij welke artiest je terechtkomt. Je kunt logeren tot en met 14 juli.
  Deelnemers zijn onder anderen: gitarist Michiel Stekelenburg, zangeres Laise Sanches, drummer Arend Niks, zanger Omri Tindal, zangeres Shirma Rouse, saxofonist Rik van den Bergh, violist Yannick Hiwat, pianist Kino Haitsma, bassist Ronle Rouse en trompettist Quirijn Vos.
  Eén bed kost €60, twee €100.
   

 • rtm / 010

  Eerste highlights jazzfestival North Sea Round Town

  - Overnachten bij jazzartiesten
  Hotel Rotterdam – Wake up in It biedt in samenwerking met jazzfestival North Sea Round Town overnachtingen aan bij Rotterdamse jazzartiesten gedurende het festival (28 juni t/m 14 juli). Om het extra avontuurlijk te maken: voor gasten blijft het tot na het boeken een verrassing bij welke gastheer en/of –vrouw ze verblijven! Ontwaken in jazzsferen bij Rotterdamse jazzmuzikanten, dat kan onder meer bij trompettist Quirijn Vos, drummer Arend Niks en zangeres Shirma Rouse. De overnachting is inclusief ontbijt en kost € 60,- voor één persoon of € 100,- voor twee personen. Boeken kan via wakeupinit.com. -

  www.rtm010.nl/2013/05/eerste-highlights-jazzfestival-north-sea-round-town/

 • Arts Holland

  North Sea Round Town in Rotterdam

  - #3: On top of this variation of music, visitors can wake up in it, by staying the night with an artist or musician in their home or studio. The artists are specially selected on talent and hospitality. Together with Hotel Rotterdam, the festival allows visitors to be overwhelmed by jazz. Extra adventurous is the fact that the exact address and artist will only be revealed after registering as a guest. -

  http://artsholland.com/north-sea-round-town-in-rotterdam

 • Denkraam Digitaal

  - Van vrijdag 28 juni t/m zondag 14 juli heeft iedereen de mogelijkheid om een nacht door te brengen in het huis van een artiest. Het aanbod is afhankelijk van festivals die op dat moment plaatsvinden. Op dit moment is het mogelijk een nacht door te brengen in het huis van een jazz-artiest, omdat het North Sea Round Town festival is begonnen. Voor verdere informatie klik hier. -

  www.denkraam.info/blog/hotel-rotterdam-wake-up-in-it/

 • Volkskrant

  Slapen bij de muzikant

  Hotels volgeboekt? Geen zorgen vooralsnog. Er is genoeg plek bij jazzmuzikanten in de slaapkamer. Dit jaar voor het eerst in het kader van North Sea Round Town: overnachten en ontbijten bij de muzikant thuis. De organisatie 'Hotel Rotterdam, Wake Up in Jazz' schaarde meerdere muzikanten die jou een bed en ontbijtje aanbieden. Logeeradresjes zijn onder meer het huis van soulzangeres Shirma Rouse en gitarist Andreas Suntrop. Kosten 60 euro voor een, en 100 euro voor twee personen. Wakeupinit.com

 • NRC Next (English)

  A night with Shirma

  In the run-up to North Sea Jazz, it is possible to have an overnight stay at musicians’ homes. In this way, nrc.next editor Peter van der Ploeg and photographer Adreas Terlaak end up sleeping at Shirma Rouse’s house. It’s going to be a long and soulful night.

  Last Monday she sang for King Willem-Alexander and Queen Máxima. Tonight Shirma Rouse sings for us, in a bicycle tunnel near Hofplein in Rotterdam. Because the acoustics are so well there. She is right: her warm, jazzy soul voice sounds crystal clear in the echoing tunnel. We – photographer Andreas Terlaak and I – just left jazz cafe Bird, after being immersed in the world of soul diva Shirma Rouse. We will sleep at her house, arranged by Wake Up in Jazz, which is part of North Sea Round Town.

  If we are go-getters
  And it would be a long night. Shirma already promised us that upon arrival at her apartment. “I told the organisation: if people come to my house, they must be go-getters”, she laughs. If we are go-getters. We stammer that we are. “That’s good. Because the night is only over when the night is completely over.”
  For Shirma, guests are never a problem, despite of a full agenda. “I have played every night this week. It is So! Busy! If it was a bit quieter, you would have got the Full Shirma Experience, and we would not be coming home all night. But tonight it’s also going to be fine, don’t worry”, she bursts out laughing. First she takes us to a rehearsal in conservatory Codarts – she has to sing at Rotterdam Got Soul tomorrow, but she doesn’t know the song yet. It is a bit messy at first, like the band does not really know what they are doing. Up to the point at which the heart is echoing through the soul and Shirma sounds as if she has already been practicing for weeks.

  Jamming in Bird
  She puts us on the guest list at Bird, the epicentre of the jazz and soul scene in Rotterdam. Singer Bilal is scheduled for tonight. He has an impressive resume: collaborations with stars like Beyoncé and Erykah Badu. Shirma is in no way inferior to them. For many years now she is the permanent background singer of Anouk, also during the Eurovision Song Contest final, and she sang with Gregory Porter, Izaline Calister, Chaka Khan, and Michael Bolton. It is a miracle that she has time left for facilitating singing lessons and tutoring mathematics to the children of a friend of hers.
  Bird is already bursting with life when we have finished dinner. Shirma knows everyone inside. The staff greets her, she knows them by name. It seems like the entire audience is welcoming her. “Watch this” she says after Bilal finished playing, “we will start jamming, supervised by my brother Ronle. Now it really becomes cool.” The entire cafe turns out to be filled with musicians, but Shirma naturally is in the limelight. Everybody calls on her: what will we do? Which song? Who plays the drum now? The place came apart at its seams, and while dancing we forgot that we had never met Shirma before tonight.

  As fresh as daisies
  When we finally inflate our air matrasses, it is almost 3.00 AM. If this is not the Full Shirma Experience, I am not sure if I would survive the complete one. When the alarm goes off at 8.00 AM, we are not sure if we have even slept. Shirma is frying eggs, and she looks as fresh as a daisy. Was it awkward for her, two strangers in her house? “No! Cosy, isn’t it? Everybody is welcome here.” She smiles. “Come, let’s go. I have to get my nails done.”

  Wake up in Jazz
  Want to stay the night with a musician in Rotterdam yourself? You cannot choose the artist by yourself: you register and it remains a surprise at which artist you will stay. You can stay the night at artists until July 14th. Participating artists are, among others: guitarist Michiel Stekelenburg, singer Laise Sanches, drummer Arend Niks, singer Omri Tindal, singer Shirma Rouse, saxophonist Rik van den Bergh, violinist Yannick Hiwat, pianist Kino Haitsma, bassist Ronle Rouse, and trumpeter Quirijn Vos.
  Price for one person is € 60 per night, price for two persons is € 100 per night. Register here.
   

 • Metro

  Interview Quirijn Vos in  d.d. 4 juli 2013

  ‘Slapen bij jazzmuzikant’

  Slapen bij een Rotterdamse jazzartiest. Het kan bij Hotel Rotterdam, Wake Up in Jazz. Metro twittert met één van de deelnemende artiesten, trompettist Quirijn Vos (@quirijnvos).

  Heb je al veel aanmeldingen?
  Op dit moment heb ik een advocatenstel uit Israël en een journalist uit Duitsland.

  Hoe vind je het dat er onbekende mensen bij je blijven slapen?
  Ontzettend spannend, je duikt echt in het diepe omdat je geen flauw idee hebt wat je te wachten staat.

  Wat heb jij de logés te bieden?
  Het blijft een verrassing, maar wat ik kan zeggen is dat het heel gezellig wordt en dat er zeker veel muziek en lol aan te pas gaan komen. Mijn doel is dat de mensen met een verhaal naar huis gaan.

  Treed je zelf nog op tijdens North Sea Round Town?
  Ik speel zaterdag 6 juli op de Jazznight in het ss Rotterdam met Bianculli & Friends!

  Sinds wanneer speel je trompet?
  Sinds mijn achtste. Ik ben trompet gaan spelen omdat een vriend dat toen ook deed en dat leek mij erg leuk. Ondertussen is het een beetje uit de hand gelopen.

  Speel je enkel jazzmuziek?
  Ik speel bijna alle genres. Van pop en jazz tot house. Zo sta ik zaterdag 13 juli op Extrema Outdoor, iets compleets anders maar zeker zo leuk!

  Wat maakt de trompet zo speciaal voor jou?
  De klank en de oneindige mogelijkheden.

  Je speelt samen met artiesten als Blaudzun en Izaline Callister. Hoe is dat?
  Absoluut te gek. Ze trekken je met hun muziek mee. Fantastisch om met zulke talenten het podium te mogen delen.

  Is het nog mogelijk om je aan te melden voor een overnachting bij jou?
  Zeker! Via de website van Wake Up In It, wakeupinit.com, kun je je aanmelden.

  Diverse locaties, t/m 14 juli 2013

   

 • jazzinternationalrotterdam.nl

  Wake up in Jazz. Hotel Rotterdam tijdens North Sea Round Town!

  www.jazzinternationalrotterdam.nl

 • Jazzenzo .nl

  Overnachten bij jazzartiesten
  Hotel Rotterdam - Wake up in It biedt in samenwerking met North Sea Round Town overnachtingen aan bij Rotterdamse jazzartiesten gedurende het festival. Boeken kan via onderstaande website, maar bij wie je terechtkomt blijft nog een verrassing. Tot de mogelijkheden behoren trompettist Quirijn Vos, drummer Arend Niks en zangeres Shirma Rouse.

  Jazzenzo.nl

 • Lantarenvenster.nl

  Logeren bij Jazz-top-talent thuis, in Rotterdam, tijdens North Sea Round Town? Een overnachting boeken kan via 'Wake up in Jazz'. Extra spannend: pas na het boeken hoor je aan welke Jazz-artiest je gekoppeld bent!

  www.lantarenvenster.nl

 • North Sea Jazz.com

  Wakeupinit
  Een andere heel bijzondere manier om te overnachten in Rotterdam tijdens North Sea Jazz is bij Rotterdamse jazzmuzikanten thuis. Meer informatie op http://www.wakeupinit.com/rotterdam/jazz2013">www.wakeupinit.com

  http://www.northseajazz.com/nl/praktisch/overnachten/

 • North Sea Round Town.com

  Logeren bij een jazz muzikant tijdens North Sea Round Town? Een kamer boeken kan via 'Wake up in Jazz'.

  www.northsearoundtown.com/

 • EYES IN Magazine

  Stay overnight with a jazz artist
  The unique Hotel Rotterdam – Wake Up in Jazz offers jazz lovers the ultimate festival experience: stay overnight with a Rotterdam jazz artist during North Sea Round Town. Hotel guests will not find out until after they have booked with which host or hostess they will be staying. Look here for more information about Hotel Rotterdam Wake up in It.
  EYES IN Magazine is dedicated to featuring innovative music and musicians.

  www.eyesin.com/music/2013/north-sea-jazz-festival-to-host-top-music-artists/

 • Rotterdamfestivals.nl

  Hotel Rotterdam, Wake Up in Jazz (28 juni t/m 14 juli)
  Tijdens de jazzperiode in Rotterdam biedt Hotel Rotterdam de bezoekers van de Jazzfestivals een uitdagende overnachting in studio's en thuis van Rotterdamse Jazz artiesten.

  www.rotterdamfestivals.nl

 • Yelp.nl

  Hotel Rotterdam is een bijzonder initiatief van creatieven Wibbine Kien en Judith van den Berg. Deze twee pittige dames hebben samen een bijzonder hotel opgezet; een hotel dat geen vaste plaats kent maar zich wel binnen de grenzen van Rotterdam bevindt. Het concept zit zo; dit jaar zijn er drie evenementen waarbij Hotel Rotterdam zich tijdelijk openbaart; tijdens de Rotterdamse Art weken( 'Wake up in art' ), de Rotterdamse opera dagen ( 'Wake up in opera') en tijdens North Sea Jazz ('Wake up in Jazz). Tijdens deze evenementen kunnen gasten een overnachting boeken bij mensen thuis, die professioneel aan het evenement gelinkt zijn. Zo kan je bijvoorbeeld terecht komen in het atelier van een kunstenaar, in de bijkamer van een opera zangeres of op de zwoele zolder van een saxofonist. Tevens zijn zij ook verantwoordelijk voor de aankleding en inrichting van je slaapplek.
  Een unieke ervaring om de stad van binnenuit te leren kennen, zelfs als je zelf al in de stad woont.

  www.yelp.nl/biz/hotel-rotterdam-rotterdam

 • Leuke dingen doen.nl

  Miles, geef me nog een bammetje aub
         
  Hotel Rotterdam is gek genoeg geen hotel, maar het draait wel om overnachtingen. Dat zit zo: Hotel Rotterdam koppelt bezoekers van Rotterdamse evenementen en festivals aan de artiesten daarvan. Stel je bent op een Jazzfestival. Dan regelt Hotel Rotterdam dat je kunt overnachten bij een top(!)-jazzmuzikant . Het is altijd een verrassing bij wie je logeert.... Dus dat wordt een avond lang 'Jazz in de puurste zin van het woord' ervaren. En de volgende ochtend natuurlijk verrast worden door het lekkerst gecomponeerde ontbijt ooit. Of je ontdekt dat de artiest gek is op slappe oploskoffie. Het zijn uiteindelijk net mensen.

  Eerstvolgende edities:
Hotel Rotterdam, Wake up in Opera tijdens Operadagen Rotterdam
Hotel Rotterdam, Wake up in Jazz tijdens North Sea Round Town

  www.leukedingendoen.nl/tips/details/257/slapen-in-een-atelier-of-studio

copyright Wake up in It. all rights reserved

Bezoek onze Twitter page! Bezoek onze Facebook page! Bezoek onze Instagram page!