Reviews

Reviews

On this page you can read what our guests and artists had to say about their
'Hotel Rotterdam, Wake up in Opera'-experiences in May and June 2013.
It's good to know that 'Wake up in Opera' was connected to Operadagen Rotterdam


 • ► Gastheer/vrouw: Het enthousiasme waarmee jullie dit project opzetten is aanstekelijk en vond het leuk even op de trein mee te rijden.
 

  
► Gastheer/vrouw: Jullie hebben ons zeer duidelijk geinformeerd, met regelmatige updates. Leuk om de andere 'hoteliers' te ontmoeten (zoals de borrel).
 


  ► Gastheer/vrouw: Zelf de afspraken maken met de gast is de beste manier, het werkt het snelst en het maakt het voor de gast niet nodeloos ingewikkeld.  ► Gastheer/vrouw: Ik zou het absoluut nog een keer doen!  ► Gastheer/vrouw: Wat heel goed is aan het initiatief, is dat de 'hotelgast' van wakeupinit zich heel persoonlijk betrokken voelt bij het festival en het operagebeuren in Rotterdam. Mijn gast was iemand van de pers, met wie ik tijdens het ontbijt alle ins en outs over de programmering van de operadagen kon bespreken. Hij kreeg dus niet alleen een idee van buitenaf (als voorstellingbezoeker), maar ook van binnenuit.
 


  ► Gastheer/vrouw: Dank voor al jullie goede zorgen en succes met de volgende wakeupinit!
 

  
► Gast: This is a way of ensuring you stay with like-minded people, and (for foreigners) experience daily life in a Dutch home.  For me it was interesting to hear of the sad demise of OT theatre and the generally precarious situation for freelance artists in the Netherlands at the moment - more anecdotes of the kind one hears, unfortunately, a lot at the moment.
 


  ► Gast: My host has a very beautiful house, and is warm and friendly, and lives very centrally. She even kindly lent me her bicycle on my first evening, and prepared really superb breakfasts of fresh fruit salad; I did feel very well-cared-for, and not required to fill any social responsibilities (something that can be testing in a home-stay).
Many thanks and all best wishes,
 


  ► Gastheer/vrouw: Hartelijk dank - het was een leuk gebeuren en ik zou het zo weer doen! Success met de Jazz wake up!
 


  ► Gast: ja het was een leuk bezoek, grappige actie!
 


  ► Gastheer/vrouw: De gasten waren heel erg open en in onze gesprekken ook geïnteresseerd en meedenkend. Leuke mensen! Wij waren samen in de schouwburg en dronken daar nog wat, en thuis ook. De volgende dag een mooi en lang ontbijt.  Het was wel een goede tijd!

  ► Gastheer/vrouw: Ik had natuurlijk wel de dagen voor de overnachting nog een beetje stress - maar leuke stress - opruimen, de kamer inrichten, over het ontbijt nadenken en een 'muziekactie' (Hildegard von Bingen met klankschaal vanuit de keuken) om wakker te worden.

  

► Gastheer/vrouw: Ik zou het graag nog eens doen.  ► Gastheer/vrouw: Ik denk dat jullie wel iets meer over de gasten kwijt kunnen als jullie er meer over weten. Dan kun je als gastgever subtiel op interesses etc. ingaan en je kunt je beter op de gasten instellen. Ik vind het heel fijn dat jullie ons alle vertrouwen gaven en geen voorbeelden of advies gaven hoe je wake up vorm en inhoud zou kunnen geven.
 Uiteindelijk ben ik wel nieuwsgierig wat de andere gastgevers deden...
 


  ► Gastheer/vrouw: Ik wilde laten weten dat het gezellig was met deze logé en dat ze het volgens mij ook naar haar zin heeft gehad!
 


  ► Gast: Het was erg gezellig bij mijn gastheer, hij is gastvrij en sympathiek. Een leuk appartement in het centrum. Ik vond het goed werken dat het contact direct met hem verliep, op die manier is alles meteen veel informeler en dat lijkt me ook de bedoeling van dit initiatief. Ook leuk om 's avonds een werk bij te wonen waar hij aan heeft meegewerkt, dan voel je je meteen nauwer betrokken bij het festival.
   

copyright Wake up in It. all rights reserved

Bezoek onze Twitter page! Bezoek onze Facebook page! Bezoek onze Instagram page!