Reviews

Reviews

Guests and artists about their 'Hotel Rotterdam, Wake up in Art'- experiences in the winter of 2012


 • ► Onze overnachting bij onze gastheer en zijn vriendin was geweldig. Wat een aardige en hartelijke mensen en we mochten van hun slaapkamer, douche gebruik maken. Het ontbijt was hartverwarmend evenals het briefje met chocolaatjes en water bij het naar bed gaan. Moeten we hen een cijfer geven dan is een 10 eigenlijk nog te laag!! Bedankt voor alles 


  ► We hebben een brief achtergelaten in ons verblijf om te melden hoe fantastisch we het vonden. We hebben bijzonder genoten van het gast-vrije verblijf  dat onze verwachtingen overtrof. 

  ► Hartstikke leuk en interessant om te zien en horen wat het werk inhoudt. Goedegesprekken en discussies over werk, mens, kunst, politiek en maatschappij. Heerlijke avond! Het was hartstikke leuk om eens even helemaal in de wereld van de kunstenaar te zijn. Heerlijk geslapen ook. S'ochtends bij het wakker worden leek het wel of we in een boomhut lagen.

  ► We hebben genoten van ons verblijf bij onze kunstenaar! Geweldige inspirerende en intense vrouw, de klik was meer dan goed. Het was fantastisch om in haar huis omringd door haar kunst lekker te praten, te lachen en te zijn. Ze heeft haar eigen bed afgestaan aan ons en voor een heerlijk ontbijtje gezorgd. We voelden ons meer dan welkom. De organisatie heeft ons meer dan duidelijk geïnformeerd over alles. Het project is een geweldig initiatief en ik kijk er naar uit om het nog eens te doen. We zijn er ingestapt zonder verwachtingen en hebben ons laten verrassen. Onze enthousiaste verhalen hebben er voor gezorgd dat meer mensen dit best zouden willen doen. Het maken van afspraken met de kunstenaar ging geweldig, per mail en per telefoon, prima, niets aan veranderen. Het verrassende onderdeel, bij wie gaan we slapen. Alleen een naam en een adres, de rest gewoon zelf uitzoeken. Niet bombarderen met informatie, alleen het hoognodige meedelen en de rest laten en overlaten. HEEL GOED. Geen veranderingen nodig, houden zo! Complimenten en tot de volgende keer! 

  ► Het was een prachtige ervaring in Rotterdam. Ik zou het zeker nog een keertje doen. Wel had ik verwacht nog iets meer met de kunstenaar te maken te hebben, wat voor werk hij maakt bijvoorbeeld, maar dat was niet het geval. Aan de andere kant; in een hotel is het verder ook anoniem en heb je je privacy. Het zou wel fijn zijn als je zelf thee of koffie kunt zetten, dat is ook zo in de meeste hotels tegenwoordig. Als is het maar een waterkoker met wat zakjes. Maar dit is een detail. Verder perfect!

  ► Er was erg leuk contact met de kunstenaar. Hij vertelde veel en er was een open gesprek over allerlei maatschappelijke onderwerpen.  Ik zou het zo nog eens doen omdat het je horizon verbreed en een verrassende ervaring is. Vriendelijk groet terug en bedankt voor alles. Succes met de organisatie van het volgende project. Wellicht doen we het next time weer en we hebben het aangeraden aan meerdere mensen die enthousiast werden van onze verhalen!

  ► Het was reuze naar ons zin vorige week. We hadden het volgens mij niet beter kunnen treffen. 'Onze' kunstenaar was zeer onderhoudend samen met z'n lief en reuze gezellig. Prima gastheer en gastvrouw, veel info aangaande Rotterdam, lekker bedje, super ontbijt en 's avonds ook nog een lekker glas wijn. Bij aankomst een bakkie thee en een welkome praatje. Nota bene; onze bagage is ook nog naar het adres gebracht waar we zondag/  middag avond waren. Denk niet dat we het beter hadden kunnen hebben 'k geef graag het adres door gastvrij, aangenaam, leuk, plezierig, gewoon, relaxed, onderhoudend,  informatief, meedenkend, lekker bed, goed ontbijt, wat kan ik nog meer  zeggen. Al met al een zeeeeer geslaagd weekend, prima georganiseerd! Groet en ook jullie bedankt!

  ► The Wake up in Art experience was really cool. I liked to visit the artist's studio as well as her house. I loved also to talk with her and her husband or to listen to his storytelling. The only problem was the house. It was really cold: in the kitchen, which is generally the hottest place, it was 5°C. The bedroom was even colder and there was no hot water to take a shower. Now, I am a pretty "adventurous" person, so I was prepared, I had leggings, and socks, and big wool cardigans to put on. But what would have happened if I were an older lady or... This is my only -small- complaint. On the other hand, I really liked the cold situation also, it gave my trip a touch of adventure and the artist is a really nice guy :) Hope to keep in contact and to come back soon Ciao.

  ► Niets als zeer goede herinneringen.. Ik heb niet veel tijd om te schrijven nu maar het was heel leuk en inspirerend voor ons om bij onze kunstenaar te logeren. Het deed ons denken aan hoe wij vroeger werkten en  we  zouden zo het nog eens doen.

  ► Het was hartstikke leuk bij 'onze' kunstenaar. Hij had enorm zijn best gedaan  met een hemelluchtbed waarboven een aantal van zijn tekeningen hing en  een klein sculptuurtje ernaast. Hij gaf ons een kijkje in zijn leven; we zijn nog naar een feestje in de  Singer Sweatshop geweest waar we zelf nooit zomaar heen waren gegaan. En  een fijn ontbijt de dag erna. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik had de Wake Up kado gekregen, dus over communicatie vooraf,  kenbaarheid van het project en betalingen kan ik niet zoveel zeggen,  want dat is langs me heen gegaan.

  ► Thanks for the nice contact. It was a pleasure beeing in the house of our artist/host. Very interesting beeing informed about his activities "Museum Nagsael" and  the exhibition he showed at his place of Jane Pfaff and Risk Hazekamp. I would like to come back in a situation like this.  Best regards and keep me informed.

  ► We hebben genoten bij onze kunstenares. Het was leuk, gezellig en mooi en werden super verzorgd! Haar Franse man bleek bevriend te zijn met Franse vrienden van mij uit Normandie, daar kwamen we binnen 5 min achter, heel bijzonder!  Jullie dank voor het regelen!  Alles was perfect!

  ► Wij hebben erg genoten van ons weekendje 'Art-Rotterdam'! De organisatie was perfect… Goeie communicatie; duidelijke plannetjes; vriendelijk verblijf. Tof om op deze manier contacten te leggen. Proficiat!

  ► Het is een bijzonder project; avontuurlijk, vrolijk, jullie zijn er goed in geslaagd de stad met kunst te verbinden. De contactmomenten met de organisatie waren persoonlijk en vriendelijk wat de hele ervaring toegankelijker maakte.

copyright Wake up in It. all rights reserved

Bezoek onze Twitter page! Bezoek onze Facebook page! Bezoek onze Instagram page!